24 Haziran 2013 Pazartesi

Basında Tatavla Dayanışması

Gerçekgazetesi.net haber sitesi 22 haziran 2013

Gerçek Gazetesi "Kurtuluş’ta forumun açılışını çocuklar yaptı! İstanbul’da Şişli-Harbiye bölgesini kapsayan Maçka forumu sırasında gelişen inisiyatifle, mahalle halkını daha fazla kapsama amacıyla oluşturulan Kurtuluş-Feriköy dayanışması -semtin eski ismine göndermeyle nam-ı diğer Tatavla dayanışması- ilk toplantısını gerçekleştirdi. Serdar Ortaç parkında buluşan elli kişilik grubun toplantısının açılışını ise, o sırada parkta oynamakta olan çocuklar yaptı. Forum yapmak için parka yönelen grubu, “Her yer Taksim, her yer direniş” sloganlarıyla karşılayan çocukların aileleri de forumun birer katılımcısı olmaktan geri durmadı." şeklinde başlamış yazısına ve şu şekilde devam etmiş.
http://gercekgazetesi.net/haberler/istanbul-halki-parklarda-bulusmaya-devam-ediyor

Gezi direnişinden sonra internet gazetesiyle halkı bilgilendiren Hemzemin 

Hemzemin,2. sayısında "Daha önce Maçka parkına dahil olan Kurtuluş,Feriköy ve Bomonti ahalisi dün ilk forumunu Kurtuluş'ta gerçekleştirdi"şeklinde başlık atmış ve yazıya şöyle devam etmiş:
http://hemzeminposta.org/wp-content/uploads/2013/06/hemzemin-forum-postasi-sayi02-2013-06-22-03.jpg

Açık Radyo Açık Dergi programı

Açık Radyo'da yayınlanan Açık Dergi programcıları forum notlarını ve forumdaki konuşmaları programlarına konu etmişler. 25 Haziran 2013 tarihinde internet sitelerinden yayınlanan programın ses kaydı:
http://www.acikradyo.com.tr/default.aspx?_mv=a&aid=31733&cat=100

Aydınlık / 28 Haziran 2013 (15. Sayfa)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder