7 Ekim 2013 Pazartesi

7 Ekim 2013 Pazartesi / Forum Notları

*Kış geldiği için forum günlerini azaltmaya karar verdik. Bundan sonra Pazartesi- Çarşamba-Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün toplanacağız.

*Forum için bir kapalı mekan bulmak zorundayız. Mekan araştırıyoruz ama bununla birlikte belediyeye toplanabileceğimiz bir yer konusunda başvuru yapacağız.

*Bir sonraki Şişli ortak forumuna ev sahipliği yapacağız. Bu forum için Şişli yerel sorunları ve önerilerimiz/taleplerimiz başlığını önermeyi konuştuk. Forum öncesinde diğer forumlarla konuşup forumun gündemini önceden belirlemeliyiz dedik. Ortak forum öncesi diğer forumlara bir taslak metin sunmayı konuştuk. Bunun için Taksim Platformu'nun "Evet demeyene Evet demeyelim" başlıklı bildirisine bakacağız ve daha önce forumda konuştuğumuz kimi Şişli sorunlarını kaleme alacağız. Yer olarak Kazova işgal fabrikasını öneren arkadaşlarımız oldu. Zamanını ise bayramdan sonra kesinleştireceğiz.

*Çıkan paket yasayla "yer isimlerinin geri iadesi" düzenlemesi yapılacak. Tatavla'daki cadde ve sokak isimlerinin iadesi ile ilgili bir kampanya yapılması önerildi. Yasa çıkınca incelenecek ve ondan sonra çalışmasına başlanacak.

Bir sonraki forum 9 Ekim Çarşamba günü, yer netleştirilince sosyal medya kanallarımızca duyurulacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder