4 Kasım 2013 Pazartesi

1 Kasım 2013 Cuma / Forum Notları


1) Bilgilendirme
2) Şişli forumları ortak toplantısı
3) Nasıl bir kentte yaşamak istiyoruz

* Şişli merkez Mahallesi tarafından 02.10.2013 Cumartesi saat 14.00 de Şişli Meydanında yapılacak basın açıklaması yapılacak.
*03.10.2013 tarihinde Kadıköy’de Alevi örgütlerinin “Eşit Yurttaşlık Hakkı” Mitingine katılacak olan Eğitim  Dayanışması saat 12.00 de Et ve Balık Kurumu önünde toplanacak.
*6 Kasım Çarşamba saat 14.00'te Beyazıt'ta YÖK eylemi yapılacak. "Ali İsmail Korkmaz yaşıyor, Üniversite direniyor" çağrısı ile yapılan eylem için saat 13.30'da Edebiyat Fakültesi önünde toplanılmaya başlanılacak. Forumdan katılım göstereceğiz.

Şişli ortak forumuna yaklaşan “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü”,  kadın istihdamı ile ilgili yasal düzenlemeler ve kadınlar üzerinden yürütülen güncel tartışmalar dikkate alınarak bu konuda forumlar katılımcısı kadınlar tarafından çalışma yapılmasının önerilmesi ve “Nasıl bir Şişli istiyoruz” tartışmasının başlatılmasının önerilmesi konuşuldu.

Başlatılmış olan seçimler tartışmasının Pazartesi  forumda gelecek yazılı öneriler de dikkate alınarak sürdürülmesine, nasıl bir Şişli tartışmasının bir seri toplantılar biçiminde yapılmasının görüşülmesine ve ortak forum gündem önerisinin kesinleştirilmesine karar verildi.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder