19 Aralık 2013 Perşembe

16 Aralık 2013 Pazartesi / Forum Notları

  • Şişli forumları olarak ortak düzenlenecek “Yaşam Hakkı” panelinin organizasyonu hakkında bilgi verildi. Yaşam hakkı denilince, çok geniş kapsamlı olacağı için “Gezi ve sonrasında yükselen hukuk şiddeti” gibi bir başlığa indirgenmesi daha iyi olur görüşü benimsenmiş. Forumda da nasıl bir başlık olabileceği, hangi konukların davet edilebileceği gibi konular konuşulmakla beraber, önümüzdeki günlerde karar verilecek. 18-19 Ocak yada 25-26 Ocak’ta yapılması planlanıyor, yer olarak da Belediye ile görüşülecek.
  • Çarşamba günü yapılacak etkinlik planı yapıldı. “19 Aralık: Diri diri yaktılar” isimli herkese açık etkinlik oluşturulacak. Etkinliğin konukları Serpil Cabadan ve Mehmet Güvel olacaklar. Öncesinde kısa bir gösterim yapılacak.
  • Yerel seçim çalışması yapılacaksa, bir an önce program hazırlanması gerektiği, bunun için de Cuma günü yapılıp yapılmayacağına dair bir gündem alınmaya karar verildi. Her ne kadar biraz konuşulsa da, Cuma günü nasıl yapılabileceğinin ayrıntılı tartışılmasına karar verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder